Hur jag får min stressiga vardag att gå ihop

God morgon gott folk och varmt välkomna hit för ett nytt inlägg. Eftersom det var ett tag sedan jag skrev ett rekommendationsinlägg tänkte jag idag passa på att skriva ett, det ska handla om företaget Azizi Super Service Städ och deras hemstäd på Lidingö.

Jag var först i kontakt med det här företaget för att min mamma behövde hjälp med städningen hemma hos sig, med åren har det blivit svårare och svårare för henne att sköta all städning på egen hand. Jag och min syster tog saken i egna händer för att mamma skulle få den hjälpen hon behövde med hemstäd på Lidingö. Efter att jag sett hur bra de jobbar hos mamma kände jag att det var en bra tjänst att utnyttja själv, med tanke på att jag och min man inte riktigt finner tiden till att städa på egen hand kändes det som att det skulle vara behövligt att anlita dem för hemstäd hemma hos oss också. Strax därefter påbörjade de jobbet hos oss också, med jämna mellanrum kommer de än idag hem till oss för att städa huset. Ända sedan start har jag känt att det här är en tjänst man verkligen borde ta tillvara på, man får riktigt bra hjälp samtidigt som man får mer tid över till annat. I vårt fall har det främst med att få tid över till vardagssysslor som är behövliga att göra, så som laga mat, ta hand om barnen, ta hand om sig själv och så vidare. Det här företaget har verkligen underlättat vardagen för oss genom den hjälp vi får av dem, jag kan inte tänka mig ett liv utan deras hemstäd på Lidingö numera. Jag kan med det sagt verkligen rekommendera er att ta hjälp av dem med städningen om även ni har en stressig vardag, så att ni får mer tid över till det.