Stora eller små fönster

Storleken på de fönster som man har gör väldigt stor skillnad för den känsla man får i ett hem, i ett rum. Är det väldigt små fönster så kan det bli väldigt mörkt och kännas väldigt instängt. Är det istället stora fönster så blir det ofta väldigt ljust och fint och rymligt men samtidigt blir det väldigt mycket insyn. Så då får man helt enkelt bara välja vilket av det man tycker är viktigast. Om man vill ha stora fönster för att få ljus men insyn eller om man väljer små fönster med mindre insyn som dock gör det mörkare inomhus. Det är helt upp till en själv att välja det man själv föredrar och tycker känns bäst.

Vi hade väldigt små fönster i vardagsrummet när vi flyttade in här i huset, vår första gemensamma bostad, men vi ringde ganska snart efter inflyttningen till Urbo Bygg och Renoveringstjänster och pratade med dem om att vi just ville ha större fönster. Vet att de på just den firman jobbar i områdena kring Skellefteå och Umeå och vi som bor mitt emellan dem tyckte det var perfekt. Så de kom hem hit och kollade på väggen och sa i stort sett direkt att det nog inte skulle vara några som helst problem att göra om väggen för att sen kunna sätta upp nya fina och stora fönster.

De på Urbo Bygg och Renoveringstjänster kom sen tillbaka och fixade in nya fönster och det blev väldigt bra. Gick snabbt för dem att fixa det och så blev det snyggt också.
Så rekommenderar dem varmt om det är någon av er läsare som också bor i områdena kring Umeå och Skellefteå som vill få hjälp med att installera nya fönster i ert hem, antingen om ni vill ha större eller mindre fönster.