Trädgårdsmästare och trädgårdsarbeten

Huset jag ingenting emot att ta hand om. Att städa och fixa med sådant, det klagar jag inte på. Annat är det när det kommer till trädgårdsarbeten. Att vara ute i trädgården och greja är verkligen inte min grej. Nej, då städar jag hellre huset flera gånger om. Det är en av de få, kanske till och med enda, nackdelarna med att bo i hus. Att man har en trädgård man behöva sköta och ta hand om också. Ogräs som ska rensas såväl som buskar, träd och gräs som ska klippas. Nej, det gör jag inte. Har klagat så mycket nu att mannen min tog tag i att anlita en trädgårdsmästare. Antar att han tröttnat på att mitt klagande eller insåg att eftersom jag inte gör det så kommer han själv behöva sköta trädgården och det vill han inte heller. Så ja, nu ska vi få hjälp av en trädgårdsmästare istället.

Han pratade med de på Mickes Lantbrukstjänst i Linköping som ska skicka ut en trädgårdsmästare till oss. De kunde inte ge någon offert på priset till oss innan de sett trädgården och mängden arbete som den kräver. Så de ska komma hit först och kolla det och förhoppningsvis kommer det inte vara några större problem med det.

Vet inte hur ofta Mickes Lantbrukstjänsts trädgårdsmästare kommer att behöva vara här heller. En gång i veckan? En gång varannan vecka? Ja ytterligare ett bevis på hur lite jag kan om växtriket.